Rețete de garnituri de cartofi
Piure de cartofi: Una dintre cele mai clasice garnituri de cartofi, piureul de cartofi este pe placul multimii. Pentru a-i prepara, curatați și tăiați cartofii înainte de a-i fierbe în apă cu sare până când sunt moi. Piureați cartofii cu unt, smântână, sare și piper înainte de servire. Cartofi prăjiți: Pentru o garnitură crocantă pe care toată lumea o iubește, încercați felii de cartofi prăjiți. Tăiați cartofii în felii înainte de a-i arunca în ulei de măsline, praf de usturoi, boia de ardei, sare și piper.
Apoi coaceți sau prăjiți feliile până devin aurii și crocante. Clătite cu cartofi: clătitele cu cartofi sunt o modalitate excelentă de a folosi resturile de piure de cartofi sau cartofi fierți! Pur și simplu amestecați cartofii fierți cu ouă și ceapa tocată înainte de a forma chifteluțe mici și de a le prăji în ulei. Serviți cu sos de mere sau smântână pentru un plus de aromă. Cartofi prăjiți: Cartofii prăjiți sunt o modalitate delicioasă de a vă bucura de această legumă cu amidon! Curățați și tăiați cartofii înainte de a-i arunca în ulei de măsline, pudră de usturoi, oregano, frunze de cimbru, sare și piper. Întindeți amestecul pe o foaie de copt înainte de a-l coace în cuptor la 425 de grade Fahrenheit timp de 25 de minute - sau până când devine maro auriu!
Piure de cartofi clasic
Piureul de cartofi este o garnitură clasică pe care toată lumea o iubește. Sunt cremoase, savuroase și pur și simplu delicioase! Tot ce ai nevoie sunt niște cartofi, unt, lapte (sau smântână), sare și piper. Pentru a face piureul de cartofi foarte aromat, puteți adăuga pudră de usturoi, praf de ceapă sau ierburi precum pătrunjelul sau cimbru. Odată ce piureul de cartofi este pregătit și gata de servit, îi puteți acoperi cu unt topit, brânză, bucăți crocante de bacon sau chiar arpagic pentru un plus de aromă.